14 d’octubre del 2011

Participació a la manifestació del 15-O: Cançons pel canvi social alliberador

Per aportar contingut antisistèmic i donar un aire reflexiu i creatiu a la manifestació d'aquest dissabte 15 d'octubre, des del GADI Catalunya s'han preparat algunes cançons i versions que expressen el canvi alliberador que volem. Per tal que el missatge arribi ben lluny i per passar-ho bé, us animem a participar d'aquesta acció. Repartirem cançoners perquè sigui més fàcil aprendre les cançons i pugui cantar tothom. Hi haurà instruments d'acompanyament i qui vulgui afegir-se amb el seu instrument pot contactar amb info@democraciainclusiva.org per a assistir a un assaig previ.

A totes les altres persones que desitgin participar amb les seves veus, el punt de trobada és a les 17h davant del Banc de Crèdit Espanyol de Plaça Catalunya (l'edifici que va ser okupat com a casa de la vaga general del 29-S).


Us hi esperem!!

Cançoner:

Davant l'agreujament accelerat de la crisi multidimensional (política, econòmica, social i ecològica) que estem vivint, avui, 15 d'octubre de 2011, tornem a sortir al carrer per expressar pública i col·lectivament la nostra disconformitat amb el rumb destructiu que porta la societat actual, així com el nostre rebuig a la farsa política, la depauperació econòmica i la injustícia social.

El petit cançoner que tens entre mans vol aportar contingutemancipador a la manifestació d'avui, expressant de manera creativa la necessitat i la voluntat d'un canvi alliberador de la vida i la societat en què ens trobem. Les dues cançons que s'hi troben tracten d'evocar l'esperit i les idees principals del projecte de la Democràcia Inclusiva, una proposta de transformació social per construir, començant aquí i ara, una nova estructura social realment democràtica i ecològica associada a uns nous valors basats en els principis de comunitat, autonomia i reintegració amb la natura. La lletra d'aquestes cançonsha estat elaborada pel Grup d'Acció de Democràcia Inclusiva (GADI) de Catalunya, un col·lectiu dedicat a fomentar el coneixement, la reflexió i el debat públic sobre aquesta proposta de transformació integral de la societat, així com impulsar el sorgiment d'un noumoviment emancipador que ens permeti superar la crisi multidimensional actual, tot construint progressivament una democràcia directa, econòmica, ecològica i social. Per tal que el missatge arribi ben lluny i per passar una bona estona, t'animem a participar d'aquest cant col·lectiu pel canvi social alliberador.

GADI Catalunya
Octubre 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada