9 de març del 2012

Publicació per l'autogestió

El pròxim dijous 15-M està prevista la difusió massiva de "Rebel·leu-vos!", una publicació que suggereix fer germinar la llavor de la revolució integral”. En les seves pàgines hi trobarem diversos continguts relacionats amb la transformació social; entre ells, una adaptació de l'article Balanç del 15M amb mires a l'emancipació i un requadre d'introducció a la proposta de la Democràcia Inclusiva.


Està previst repartir 200.000 exemplars en català i 300.000 en castellà en més de 250 punts de distribució arreu de l'estat espanyol. Queden 3 dies perquè es tanqui el període de finançament i encara no s'ha arribat als 16.681 € mínims per tirar endavant el projecte. Atès que aquesta publicació pot contribuir a impulsar la pràctica autogestionària en general i el coneixement de la Democràcia Inclusiva en particular, fem una crida a recolzar aquesta iniciativa, co-finançant-la a través de donatius que podeu efectuar aquí i/o muntant un punt de distribució que podeu notificar aquí.
Rebel·lem-nos, reinventem-nos, reconstituïm-nos: el 15 de Març del 2012 fem una passa més cap a l'autogestió generalitzada!
 GADI Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada