4 de novembre del 2011

Properes activitats a la província de Barcelona




La Democràcia Inclusiva: una alternativa llibertària al mercat i al parlamentarisme”
Us esperem a aquesta xerrada-debat que tindrà lloc el proper dissabte 5 de novembre a les 18:30 a l'Anònims (c/ Miquel Ricomà, 57) de Granollers. L'acte ha estat organitzat per l'Assemblea Llibertària del Vallès Oriental i l'exposició anirà a càrrec de Blai Dalmau, membre del Grup d'Acció de Democràcia Inclusiva (GADI) de Catalunya. Podeu veure el cartell aquí.

Sopar i Reflexionar
El divendres 11 de novembre tindrà lloc a Barcelona un sopador reflexiu organitzat per la Comissió d'Activitats del GADI Catalunya. Hi haurà sopar vegetarià (amb opció vegana) a preus populars i seguidament es presentaran els Cicles de Formació de Democràcia Inclusiva. Finalment, es projectarà la ponència que Takis Fotopoulos va realitzar l'abril de 2010 a Barcelona, titulada “La Democràcia Inclusiva com a projecte polític per una nova síntesi llibertària” i hi haurà una estona per al col·loqui. Esteu totes convidades!


Primera reunió del Cicle de Formació de Democràcia Inclusiva a Barcelona
Totes les persones interessades en participar en un Cicle de Formació pròximament a Barcelona estan convocades a una primera reunió el dilluns 14 de novembre a les 19h a la Universitat Lliure La Rimaia. En aquesta reunió es decidirà la data d'inici del cicle i el dia setmanal de les sessions. Si estàs interessada en participar al cicle però no pots assistir a aquesta primera reunió, escriu si us plau a info@democraciainclusiva.org.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada