28 de febrer del 2011

Declaració de la Xarxa Internacional per la Democràcia Inclusiva sobre Líbia

(Aquí una altra declaració posterior sobre les revoltes àrabs en relació a Líbia i aquí l'article doble "The Pseudo-Revolution in Libya and the Degenerated Left")


-

La criminal elit transnacional, amb l'ajuda de l'elit sionista, sembla estar preparant-se per un nou crim després de Iugoslàvia, Iraq i Afganistan. Aquesta vegada és Líbia. El pretext és el mateix que a Iugoslàvia i a l'Iraq: “salvar” al poble de Líbia del seu dictador, de la mateixa manera que anteriorment van “salvar” els pobles de Iugoslàvia i l'Iraq destruint països relativament pròspers i les seves gents. L'objectiu real també és el mateix: integrar completament el que consideren règims “canalles” (és a dir, règims que no estan plenament controlats per les elits transnacionals i sionistes) al nou ordre mundial de l'economia de mercat internacionalitzada i les “democràcies” representatives. En els casos d'Iraq i Líbia s'hi afegeix un important objectiu que persegueix l'elit transnacional: apropiar-se del seu petroli en benefici de les corporacions transnacionals, tal i com van fer amb el petroli iraquià i estan preparant de fer properament amb el petroli iranià.


La Xarxa Internacional per la Democràcia Inclusiva condemna enèrgicament qualsevol aventura militar per part de l'OTAN o de membres de l'elit transnacional contra el poble de Líbia i lluitarà amb tots els pobles del món contra qualsevol atac d'aquest tipus. És el pròpi poble de Líbia el que ha de decidir i lluitar pel tipus de règim que vol tenir i cap poder estranger, en particular les elits sionistes i transnacionals criminals, té cap dret a intervenir.

ELS POBLES DE LÍBIA, TUNÍSIA, EGIPTE, L'IRAN, BAHRAIN, IEMEN, JORDÀNIA I QUALSEVOL ALTRE POBLE DEL MÓN HAURIEN DE SER LLIURES DE DETERMINAR EL SEU PROPI FUTUR SENSE CAP INTERFERÈNCIA PER PART DE LES CRIMINALS ELITS SIONISTES I TRANSNACIONALS.

Xarxa Internacional per la Democràcia Inclusiva
23-02-2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada