24 de maig del 2012

SOLS EL POBLE SALVA EL POBLE

A continuació reproduïm un article que ha estat repartit durant les mobilitzacions del 12M15M. Aquest suggereix reflexions i plantejaments de transformació social en sintonia amb el projecte de la Democràcia Inclusiva. Podeu trobar-lo també a Reflexions per a l'emancipació.


 

Avui ens trobem davant d’un dels reptes més grans de la història: superar el sistema de dominació i opressió més complex que ha existit mai. Un dels primers passos per fer-ho és augmentar la nostra consciència, la consciència dels oprimits, la consciència del Poble.

És per això que algunes persones que estem fartes d’aquest sistema (els pilars del qual són l’economia de mercat i l’Estat), que anhelem la llibertat i una societat basada en la mateixa, volem compartir amb tu unes breus reflexions que considerem rellevants i molt necessàries.

11 de maig del 2012

Notícies d'última hora i pròximes activitats

Benvolguts/des,

La Universitat Lliure la Rimaia va ser desallotjada dimecres a la matinada de l'immoble on es trobava situada a la Ronda Sant Pau de Barcelona. L'edifici havia romàs inutilitzat durant les darreres dues dècades fins que, arrel de la seva okupació dos anys enrere, va començar a acollir diverses activitats relacionades amb l'autogestió del coneixement i l'aprenentatge desmercantilitzat. Entre aquestes activitats s'hi compten les del GADI Catalunya i els diversos Grups d'Estudi i Cicles de Formació de Democràcia Inclusiva que s'han dut a terme a Barcelona en els darrers anys.